• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold

Finnmarkshilsen

Hilsen fra Finnmark

  • Hjem
  • Reportasje
  • Nyheter
  • Oppbyggelse
  • Kommentar

Røykafisk

4. mai 2020 By Redaksjonen

Villaks og lofotskrei er gjort klar til røyking. Røykalaks på brødskiva er kongelig føde. Med eggerøre blir det utsøkt 17. mai-frokost. Røkt torsk gir den aller beste middag både for fattig og rik. Koker man litt ekstra røkt torsk kan man også lage fiskegrateng. Serveres med potet, gulrot og smeltet smør. Bedre middag får man knapt. (Foto: Steinar Sætermo)

Filed Under: Nyheter

Finnmarkshilsen, redaktør Vidar Norberg, e-post: Finnmarkshilsen@gmail.com, telefon: 90082017, konto DNB: 1214.01.69100. Copyright Finnmarkshilsen.no